Kødsalg

 

 

Vi har hidtil afsat en del af vores kalve og oksekød til private forbrugere, mens resten er afsat til Danish Crown, som for øvrigt slagter alle vores dyr.
De dyr vi får hjem til privatsalg hænger hos Danish Crown og modner i 10 til 14 dage alt efter alder, inden de parteres eller hakkes i fars.


Dyrene sælges i ¼ kroppe med en vægt på 65-80 kg. Det kan godt lyde som en stor portion, men man kan jo dele med naboen. ¼ kalv koster 42 kr. pr. kg. inkl. moms og slagtning, men uden finpartering.


Oksekødet sælges som oksefars, men der også filet til gode bøffer eller steg, cuvette og culotte som sælges.


Du kan kontakte os for at høre hvornår der evt. igen kommer kød til salg, enten pr. mail eller telefon. Oksefarsen sælges til 50 kr. pr. kg. filet, cuvette og culotte, forhør om prisen.


Da vi nu er godkendt af dyrenes beskyttelse, betyder det at vi ikke slagter ret meget til hjemmesalg, men afsætter det meste gennem Friland kødkvæg, et firma som har en afsætningsaftale med Super Best butikkerne i Danmark.

 

 

 

Englund Charolais © 2009

www.englundcharolais.dk